Mijn ontdekkingsreis

06/10/2021

Mijn ontdekkingsreis

deel 1/4

Dit ben ik, een paar maanden geleden op een bankje, niet ver van het  geluid van helder water dat vrijelijk over de rotsen stroomt. Toen deze foto werd genomen, voelde ik een grappige combinatie van vreugde, opwinding en vreemd genoeg kalmte. Ik stuurde een paar foto’s naar mijn coach Janita met wie ik het einde van mijn bedrijfsontwikkelingsprogramma naderde en sms’te: “Ik voel het absoluut!” Alle stukjes van de puzzel passen eindelijk in elkaar.

Ongeveer twee jaar geleden begon ik te dromen van het organiseren van retraites. Ik had net een intensieve cursus verhalen vertellen afgerond en stond versteld van de helende kracht van het creëren en delen van verhalen. Ik barstte van inspiratie en ideeën, maar werd tegelijkertijd overweldigd door creativiteit. Ik wilde mijn coachingsvaardigheden, kennis over geestelijke gezondheid en mijn liefde voor mensen en verbinding combineren met de magie van verhalen vertellen. Dat alles wilde ik ook het liefst omzetten in fantastische diensten en programma’s! Ik begon te dromen van retraites en programma’s voor persoonlijke groei. Toen gebeurde covid, en mijn droom van verbinding werd nog groter. Maar waar te beginnen?!

Uit recent onderzoek blijkt dat wat je zo’n twee tot tweeënhalf jaar geleden in gang hebt gezet, bepaalt waar je nu staat. Voor mij begon de transformatie met de storytelling cursus die mij in beweging zette en bracht waar ik nu ben.

Sindsdien ben ik gestruikeld en gevallen en heb ik nogal wat lessen en inzichen gekregen. Verhalen die ik nu met jullie deel. Dit is deel één van mijn transformatiereis. De komende weken komen er nog vier verhalen aan, dus houd mijn account in de gaten.