Zakelijk aanbod

 

Trainer ~ Gespreksleider ~ Intervisor

Jouw organisatie of bedrijf staat voor grote uitdagingen wat betreft verandertrajecten, innovaties, behoud van personeel of hybride werken. De sleutel ligt vaak in elkaar beter begrijpen en samen nieuwe keuzes durven maken. Daarom help ik bedrijven en organisaties om beter te communiceren, verder te verbinden en meer te vernieuwen. Dat doe ik op vier manieren:

  • Als trainer leer ik je impactvol te communiceren, authentieke verhalen in te zetten en je doelgroep te bereiken.

  • Als coach verzorg op maat gemaakte persoonlijke onwikkelingstrajecten en leiderschapstrainingen. 

  • Als gespreksleider of moderator zorg ik voor verbinding en verdieping tijdens je bijeenkomst of evenement.

  • Tenslotte, als intervisor help ik ervaringen en kennis te delen in een veilige omgeving. Ik maak daarbij naast de bekende intervisiemethoden ook gebruik van een door mijzelf ontwikkeld en met succes toegepaste “thematische” methode.

Mijn werkwijze is interactief, warmhartig en mensgericht. Ik schep kaders en ruimte en heb oog voor iedere deelnemer. Mijn klanten omschrijven me als creatief, rustig, enthousiast en sensitief. Door mijn eigen oprechte interesse te volgen zet ik de nieuwsgierigheid en enthousiame van anderen in beweging.

“You will either step forward into growth, or you will step backward into safety”  

– A. Maslov   

Meer weten wat ik voor jou kan betekenen?  Ik sta je graag te woord tijdens een telefonisch of online gesprek. Ik krijg graag meer inzichten in de vraagstukken, wensen en behoeftes van jouw organisatie. En ik antwoord dan met plezier je vragen over mijn werkwijze en aanbod. 

 

Oriana