Slow mail

Persoonlijke coaching via de ouderwetse post

 

Onthaasten en verbinden

We leven allemaal in een steeds sneller wordende wereld. We hebben als nooit tevoren toegang tot informatie, we worden blootgesteld aan veel prikkels en onze brein kan deze drukte om ons heen nauwelijks verwerken.

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal waarbij het persoonlijke aspect vaak verloren gaat. Je moet bewust disconnecten om weer met jezelf en je omgeving in alle rust te connecten. In de drukte en de waan van de dag is bewust onthaasten een van de meest beproefde manieren om aan selfcare te doen. 

Een handgeschreven brief

Het schrijven en/of ontvangen van een persoonlijke brief brengt je vaak veel meer dan je denkt. In een gesprek reageer je meestal snel op iemands woorden of lichaamstaal. Voor een brief moet je er de tijd voor nemen en je gedachtes ordenen. Dat doe omdat je letterlijk onthaast en vertraagt reageert. Je laat alles bezinken.

In mijn slow mail ga ik met liefde en aandacht reagreren op jouw uitdagingen in het leven. Ik schrijf vanuit mijn ervaring en expertise. Ik reflecteer en analyseer, ik leg de vinger op de zere plek en ik help je jezelf beter te onderzoeken en begrijpen.

Mijn brief kun je gerust wegleggen en later opnieuw lezen. Je zal zien dat ik je genoeg ga uitdagen, zodat je een langere tijd er de vruchten van kan plukken. Hoe meer je er de tijd voor neemt, hoe meer je aan mijn coachende slow mail gaat hebben.

“There is a secret bond between slowness and memory, between speed and forgetting”  – Milan Kundera   

Hoe Slow mail werkt

  • Je laat je gegevens achter op het formulier in de link hieronder. Ik stuur je daarna een e-mail met vragen die jij mag invullen en de betaallink.

  • Naast de antwoorden op mijn vragen, krijg je alle ruimte om je hart te luchten, je twijfels en uitdagingen te uiten of vragen te stellen.

  • Voel je vrij om zo eerlijk mogelijk te zijn, vooral tegen jezelf, maar schrijf niets op wat niet fijn of veilig voelt.  

  • Je mag zelf kiezen of je al je informatie via de e-mail met mij deelt of dat je mij ook een handgeschreven brief stuurt.

  • Na ontvangst van jouw e-mail of brief laat ik jouw verhaal even op mijn inwerken. Ik zoek de balans op tussen wat mijn ratio en mijn gevoel zegt. Ik neem er de tijd voor om in alle rust jou een mooie, persoonlijke en inzichtelijke handgeschrven brief terug te sturen. 

  • Werken met mij betekent dat ik je op een liefdevolle manier een spiegel voorhoud en je help om je waarheid te omarmen. Ik oordeel niet, ik onderzoek, ondersteun en motiveer waar nodig. 

Investering

Ik wil zo authentiek mogelijk reageren op jouw vragen. Ik laat ze op mij inwerken en ga pas je brief schrijven als de tijd er rijp voor is. Ik trek er 10 à 14 dagen voor uit om jou een liefdevolle, inzichtgevende en persoonlijke brief te sturen.

De investering bedraagt 175,- euro incl BTW.

X