Life-coaching

Word weer de hoofdrolspeler in het verhaal van je leven

 

Wat je nu ervaart

Voel je je uitgeblust en richtingloos?

 • Je voelt je al een tijdje moe en je krijgt geen voldoening uit je dagelijkse bezigheden. Je bent voor je gevoel vooral in de overlevingsmodus. De creativiteit en fut in je leven is ver te zoeken. Het voelt aan alle kanten dat je iets anders wil, maar je weet niet precies wat.

Maak je een verandering door waar je steun en begeleiding bij kunt gebruiken?

 • Soms moet je afscheid nemen van je oude zelf, van een relatie, van je omgeving of van een dierbare. Soms ben je klaar om een nieuwe stap te zetten in je carriere. Of je verlangt naar een nieuwe koers in je leven, dat dichter bij jezelf staat. 

Worstel je met wie je bent? 

 • Je ervaart gebrek aan verbinding met je omgeving en met jezelf. Alsof je je een lange tijd aan alles en iedereen hebt aangepast en jezelf daarbij uit het oog verloren bent. Je bent opzoek naar verbinding met een deel van jezelf dat lang voor jezelf en anderen verborgen was. 

Wat ik voor je kan betekenen

Als coach en counsellor geloof ik dat alle antwoorden al in jou zitten. Ik ben er alleen om je op weg te helpen om te ontdekken waar het knelt, waar je talenten zijn en wie je echt bent.

Ik luister naar je verhaal. We leggen je dieperliggende blokkades bloot én we onthullen waar je inspiratiebron is om uiteindelijk in contact te komen met wat je echt wil. Indien wenselijk gaan we het concreet maken. Samen maken we een plan van aanpak en zet jij je eerste stap verder.

Jij schrijft je eigen vervolgverhaal en niemand anders!

“You will either step forward into growth, or you will step backward into safety”  

– A. Maslov   

Mijn werkwijze

Life-coaching of counselling doe ik op een toegankelijke, persoonlijke en professionele manier. Daarbij maak ik gebruik van mijn vaardigheden en kennis waar ik gecertificeerd en/of gespecialiseerd in ben.

 • Persoonsgericht coaching: Je weet het beste wat goed voor je is. Jij hebt het vermogen in je om je te ontwikkelen en te ontplooien. Persoonsgericht coaching gaat uit van zelfbeschikking, authenticiteit en persoonlijke groei van ieder persoon.

 • Multicultureel coaching: Leven in verschillende culturen of werken in een diverse omgeving? Soms is dat uitdagend. Ik ben hier om jou te helpen de complexe culturele context beter in te zien om positieve verandering mogelijk te maken.

 • Narratief coaching: Welk verhaal je jezelf en de wereld vertelt, welke woorden je gebruikt, bepaalt hoe je naar je eigen leven kijkt. Jouw verhaal zit echter vol verborgen waardes en sterktes. Met narratief coachen help ik je de verborgen sterktes zichtbaar te maken en ze verder ontwikkelen in nieuwe verhaallijnen. Storytelling voor groei en verwerking.

  Naast deze coachingmethodes maak ik ook gebruik van verschillende tools en technieken uit systemisch werk, familieopstellingen, intergenerational trauma verwerking en non-violent communicatie. 

  Ik ben aangesloten bij NOBCO en Crkbo. 

   Investering

   Ik wil je op de best mogelijke manier helpen. Ik ga samen met jou bepalen wat het beste bij je past tijdens een 30 minuten kennismakigsgesprek.

   Aanbod particulieren:

   • Coachingstraject 5 sessies: 450,- euro incl BTW

   • Coachingstraject 10 sessies: 825,- euro incl BTW

   • De investering voor een enkele sessie na het doorlopen van een traject bedraagt 95,- euro incl BTW.

   Aanbod zakelijk:

   • Voor zakelijke klanten maak ik graag een offerte op maat.

   X