Back to me

Persoonlijk jaartraject

 

KOM IN
VERBINDING MET
JE AUTHENTIEKE ZELF

Draait je leven voornamelijk om je werk of gezin? Hou je veel ballen tegelijkertijd in de lucht? Ben je het contact met wie je werkelijk bent kwijtgeraakt? Zet je iedereen om je heen op de eerste plaats en negeer je je eigen behoeftes?

In het ‘Back to Me persoonlijk jaartraject onderneem jij een innerlijke reis naar je ware zelf. Je geeft jezelf 12 maanden lang de tijd en de ruimte om op een bewuste manier de persoon te leren kennen die je in deze fase in je leven geworden bent. Je ontrafelt je levensverhaal, je her-ontdekt jouw talenten en waar jij diep van binnen van aan gaat. Je komt in contact met dat authentieke deel van jezelf dat je wellicht in de drukte van alledag vergeten bent.

Je ontdekt hoe je je reis wil voorzetten, je ervaart diepe vervulling en gaat een leven leiden vanuit je authenticiteit.

WAT JE NU ERVAART

Heb je het gevoel dat je stilstaat of dat je vastloopt?

Maak jij veel besluiten vanuit je hoofd en negeer je je intuïtie?

Verlang je naar leven vanuit energie en natuurlijke flow?

Herken je regelmatig jezelf niet en mis je hoe leuk, ontspannen en creatief je was?

Voel je weinig verbinding me jezelf en mis je een stukje vervulling?

Ga je maar door en zet je jezelf op de laatste plaats? 

JE BENT DE SLEUTEL TOT AL JOUW ANWTOORDEN

Jij weet diep van binnen wat het beste voor je is. Jij voelt het. Je verlangt ernaar. Je bent alleen door je drukke leven de connectie met je kern kwijtgeraakt. Nu is het moment aangebroken om jezelf weer op de eerste plaats te zetten en die verbinding te herstellen.

Back to Me’ is een uniek en persoonlijk jaartraject. Een jaar lang in alle rust aandacht aan jezelf schenken. Een jaar om jezelf op een bewuste manier te ontmoeten, te accepteren met al je gelaagdheden en beter te leren kennen. Een jaar om los van alle labels, titels en hokjes onvoorwaardelijk jezelf te omarmen.

Klinkt dit als een interessant traject en wil je meer daarover weten?

Een jaar lang een innerlijke reis naar jezelf

“JA” TEGEN “BACK TO ME” BETEKENT “JA” TEGEN:

Jezelf: je weet dat je het waard bent

Je zelfverzekerd en vol vertrouwen voelen

Jezelf beter en op diepgaandere manieren te leren kennen

Meer balans tussen hoofd, hart en buikgevoel

Loslaten van belemmerende overtuigingen en gedachten

Meer leven (en werken) vanuit ontspanning, vertrouwen en flow

Transformatie naar leven vanuit liefdevolle connectie

Oriana

WAT GA JE ONTDEKKEN TIJDENS JE “BACK TO ME” JAARTRAJECT? 

Stel je eens voor, een leven waar je in alles wat je doet verbinding voelt en je alle ruimte gunt om jezelf te zijn.  Je weet welke kant je op wilt, je kent je valkuilen en je sterke punten, je zit lekker in je vel en je straalt zelfvertrouwen uit. Je voel je energiek, blij en je bruist van goede zin. En op dagen waarop je je minder voelt of waarop je tegenslagen te verwerken hebt ben je mild en vol compassie voor jezelf! Je kent jouw verhaal, je vertrouwt op je eigen innerlijke krachten, je kent jezelf.

 

Klinkt het mooi en wil je dat bereiken? Ik neem je met het ’Back to Mepersoonlijk jaartraject naar een ontdekkingsreis naar jouw ware zelf, je innerlijke kracht en je diepste verlangen.

“The most adventurous journey to embark on is the journey to yourself; the most exciting thing to discover is who you really are” – C. Joybell

WAT JE KUNT VERWACHTEN BINNEN JE JAARTRAJECT

  • 1 x Ceremonieel startmoment van een halve dag (4 uur) op een mooie, inspirerende locatie. Inclusief gezonde lunch of borrelhapje (twv. € 590,-)

  • 10 x coachsessies van 2 uur, op afwisselende lokaties en/of online (twv. € 2300,- )

  • 10 x tussen de sessies door een persoonlijk check-in via whatsapp en/of mail

  • Human Design en Gene Keys: een dubbele diepgaande analyse van je spirituele blauwdruk (twv.€ 250,-) 

  • Disc en Drijfveren analyse: je (groeps)gedrag en je diepliggende beweegredenen (twv. € 230,- )

  • Valkuilen en Sterktes test: een analyse van je natuurlijk talenten en je saboteurs  (twv. € 190,- )

  • Story of your life: ontrafel je levensverhaal, ontdek de beslissende momenten en vind je rode draad (twv. € 550,-)

  • 1 x Ceremoniele afsluiting van jouw innerlijke reis “Back to me”

  • Het persoonlijk jaartraject heeft een waarde van meer dan € 4100,-. Eenmalig ga ik het aanbieden voor een introductie prijs.

  • Zes maanden optie:  Wil je jouw traject liever in een half jaar doorlopen? Dat kan helemaal en we kunnen deze optie tijdens het kennismakingsgesprek bespreken.

Het “Back to Me” persoonlijk jaartraject is speciaal ontwikkeld als een uniek en persoonlijk een-op-een traject. Je krijgt mijn persoonlijke aandacht, ervaring en expertise, samen met een flexibele opstelling die nodig is in je drukke bestaan.  Maar misschien nog belangrijker is de tijd, ruimte en aandacht die jij aan jezelf schenkt.

Jouw uniek en persoonlijk jaartraject waarin jij:

Bewust de ruimte neemt om innerlijke processen te activeren

Bewust de tijd neemt om die processen te implementeren

Je innerlijke criticus, belemmerende gedachtes en vastgeroeste beelden van jezelf ombuigt tot een nieuw, authentieker verhaal

Je op een andere, liefdevollere manier naar jezelf gaat kijken

Een sterke emotionele balans opzoekt

Gaat ontdekken dat er nog meer goud in je kern te vinden is

De dingen die je niet meer dienen loslaat en je nieuw ontdekte goud gaat aanboren

Investering

Van meer dan € 4100,00

nu voor  2900,-  (incl. btw)

 

Verlang jij hier naar?

Spreekt het jaartraject je aan?

Wil hier meer over weten?

Boek dan hieronder ons kennismakingsgesprek!

Veelgestelde vragen

Waarom is er een kennismakingsgesprek nodig?

Ik vind het belangrijk dat er een goede klik tussen ons is. Het is voor ons beiden van belang om vooraf goed te onderzoeken en aan te voelen of dit jaartraject de juiste stap voor je is en ik de juiste persoon voor je ben. Wij beiden gaan een committement aan van een jaar en alles moet kloppend zijn.

Voor wie is het jaartraject?

Het “Back to Me” jaartraject is voor mannen en vrouwen die bereidt zijn tijd en energie in zichzelf én hun persoonlijke ontwikkeling te willen steken. Ik sta naast én achter je en ik begeleid jou op de meest persoonlijke manier. Mijn stijl van coachen is empatisch, warm, en af en toe een tikkie provocatief, om je te helpen op een andere manier naar jezelf te kijken.

Is een jaartraject niet best lang?

Door te kiezen voor een jaartraject kies je bewust voor diepgaande verbinding en transformatie. De sessies worden maandelijks ingeplant zodat jouw innerlijke processen voldoende tijd en ruimte krijgen om te rijpen. “Back to Me” is geen quick fix. Het is een jaarprogramma waar jij bewust voor kiest, een comittement aan jezelf.

Wil je toch liever iets sneller het traject doorlopen? In overleg kunnen we alle fases van je traject in zes maanden (halfjaartraject) plannen.

Ik ben een druk leven, kost dit traject mij veel tijd?

Veel mensen die dit traject kiezen hebben een druk bestaan. Het programma is zo opgebouwd dat de opgedane ontdekkingen en inzichten tijdens de maandelijkse sessies op onderbewstzijnsniveau doorwerken. Je krijgt juist iedere keer een energieboost en omdat je vanuit verbinding met jezelf keuzes maakt creeer je juist meer ruimte en tijd voor jezelf.