Root down.

Rise up.

Kom weer tot een diepere verbinding met jezelf en herontdek je grootste verlangens.

Voel de vrijheid  om helemaal jezelf te zijn.  Jij bent de schrijver en de held van je eigen verhaal. 

Verbind, bevrijd en omarm jezelfJe transformatie start hier.

The Reset

Herschrijf het script van je leven en herontdek wie je werkelijk bent.

Leer in 8 weken hoe je je anders kan verbinden met je levensverhaal. Je verleden kun je niet veranderen, maar je kan er anders naar kijken.

Neem de leiding. Bevrijd je van wat voor jou bepaald werd, ga je emoties niet meer uit de weg en omarm jezelf helemaal. Voel de energie en de flow.

Roots & Wings

Een groeiprogramma voor helderheid, verbinding en zelf-expressie.

Het is tijd om te ontdekken wat je grootste verlangens zijn. Onderzoek, voel en wees eerlijk. Verbind je met je authentieke zelf, los van de verwachtingen en kaders van anderen.

Ga deze innerlijke ontdekkingsreis van 6 maanden bewust in. Met als resultaat, “deeply rooted”, vol zelfvertrouwen en zingeving, intentioneel opweg naar het volgende hoofdstuk in je leven. 

The Book Club

Iedere maand staat er een boek centraal. Met ieder boek resoneer jij op jouw unieke manier.

Deze boekenclub is een veilige en intieme plek om dieper te duiken in de thema’s van het boek van de maand.  We delen, bespreken en reflecteren ervaringen en opgedane wijsheden. 

Een boekenclub waar we maandelijks samenkomen om te groeien.

You either step forward into GROWTH,
or back into safety

Blog Oriana

We

are

the

stories

we

tell

ourselves

Joan Didion

Mijn kracht ligt in mijn verhaal

Vrouw. Moeder. Dochter. Transformerende coach. Verhalenverteller.

 

Mijn verhaal begint toen ik mijn doodgeboren zoontje vast hield en mijn wereld ophield met draaien. Mijn verhaal begint ook toen ik als 13 jarig meisje in Nederland moest aarden, integreren en volwassen worden. Of mijn verhaal begint nog eerder, toen ik als kind in een dictatuur opgroeide en luisterde naar de verhalen van mijn oma over hoe fijn vroeger vrijheid was.

Mijn verhaal is net zoals de jouwe, veelzijding, gelaagd en uniek. Mijn missie is jou te helpen om je eigen verhaal te ontdekken, te omarmen en in te zetten. Terug naar je roots, verbinden met wie je werkelijk bent diep van binnen, om verder steviger te groeien en je vleugels uit te slaan! 

Waarom ik dit doe? Lees hier mijn uitgebreide verhaal.

Let’s make a connection